Tarieven pianostemmen in Rotterdam


  • Pianostemmen (zowel piano als vleugel): €85,- per stembeurt incl. BTW en voorrijkosten
  • Taxatie van een piano of vleugel: €85,- incl BTW, voorrijkosten en taxatierapport
  • Aankoopkeuring van een piano of vleugel: €60,- incl BTW en voorrijkosten
  • Gecertificeerde en gediplomeerde pianostemmer en pianotechnicus
  • Zowel voor het stemmen van oude als nieuwe piano’s en vleugels
  • Afspraak op korte termijn vaak mogelijk
  • Betaling per pin of contant

Pianostemmer in Rotterdam en omgeving


Het komt regelmatig voor dat een pianostemmer ook een pianowinkel heeft. Het stemmen van piano’s is daardoor soms enkel een extra dienst die wordt geleverd waarbij de focus ligt op bijvoorbeeld piano verkoop.

Zelf vind ik het contact met mensen leuker (en verkoop wat minder..) en om die reden heb ik ervoor gekozen mij te focussen op het werk als pianostemmer. Hierdoor werk je automatisch ook in een wat groter werkgebied, dat zich niet enkel en alleen beperkt tot Rotterdam, maar ook ver daarbuiten.

In de praktijk zit ik regelmatig in Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. Hierdoor kom ik ook vaak bijvoorbeeld in Krimpen aan de Lek en Krimpen aan de IJssel, Capelle aan de IJssel, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Schiedam en Spijkenisse.

Uiteraard is het maken van een afspraak voor het stemmen van de piano ook in bijvoorbeeld Barendrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Dordrecht of Sliedrecht geen enkel probleem.

Kunst, cultuur en muzieklessen in Rotterdam


Rotterdam is een bruisende stad, er zijn vele kleine en grote theaters waardoor er van alles te beleven valt. Voor het meest actuele overzicht m.b.t concerten kun je het beste een kijkje nemen op de website van de UITAgenda van Rotterdam. Muzieklessen kun je volgen bij een van de vele muziekscholen of prive docenten. Vele hebben aan Codarts (het conservatorium van Rotterdam) gestudeerd.