Voorkom een miskoop

Aankoopkeuring van een piano of vleugel

Tarief: € 70,- incl

Afspraak maken?

Alex Plantenga Pianostemmer

Alex Plantenga, pianostemmer

Gediplomeerd pianostemmer
pianostemmen kosten
  • Aankoopkeuring voor een vast tarief van € 70,- incl. BTW
  • Advies bij de aankoop van een piano of vleugel
  • Voorkom onaangename verrassingen en een miskoop
  • Werkgebied: Eindhoven, Den Bosch, Rotterdam, Den Haag, e.o (geheel Zuid Holland en Noord-Brabant)
  • Betaling per pin of contant

Taxatie van een piano of vleugel: duidelijkheid over de reële waarde

Wanneer je een piano of vleugel wil aanschaffen is het raadzaam een aankoopkeuring bij een pianostemmer en/of pianotechnicus aan te vragen. 
Door een aankoopkeuring te laten uitvoeren weet je namelijk vooraf wat de technische conditie van de piano of vleugel is, en kun je dus een goede inschatting maken of het instrument aan jouw persoonlijke wensen zal voldoen. Je hebt dan inzichtelijk wat voor piano of vleugel je gaat kopen en of deze wel in een goede staat is.

Doordat een pianostemmer en pianotechnicus specifiek is opgeleid om de technische staat te beoordelen kijkt deze anders naar een piano of vleugel als bijvoorbeeld een pianodocent of een (ervaren) pianist.

De pianostemmer bespreekt bij een aankoopkeuring altijd met jou als klant wat de conditie is en geeft daarbij een advies of dit wel of geen geschikt instrument is, natuurlijk rekening houdend met bijvoorbeeld je persoonlijke eisen en budget.

Je kan er voor kiezen om zelf mee te gaan naar de aankoopkeuring of ik kan je telefonisch op de hoogte stellen van mijn bevindingen. Uiteraard worden alle belangrijke delen van de piano aan een keuring onderworpen en zal ik je duidelijk adviseren over de staat van de piano.

Een aankoopkeuring kost € 65,- inclusief BTW en voorrijkosten.

Wil je een afspraak maken voor een aankoopkeuring of sta je op het punt een piano te kopen maar twijfel je of dit wel een goed instrument is, neem dan telefonisch contact met mij op! Je kan mijn bereiken op telefoonnummer 06-11912064