Tarieven pianostemmen in Eindhoven


  • Pianostemmen (zowel piano als vleugel): €85,- per stembeurt incl. BTW en voorrijkosten
  • Taxatie van een piano of vleugel: €85,- incl BTW, voorrijkosten en taxatierapport
  • Aankoopkeuring van een piano of vleugel: €60,- incl BTW en voorrijkosten
  • Gecertificeerde en gediplomeerde pianostemmer en pianotechnicus
  • Zowel voor het stemmen van oude als nieuwe piano’s en vleugels
  • Afspraak op korte termijn vaak mogelijk
  • Betaling per pin of contant

Pianostemmer in Eindhoven


Sinds ongeveer 3 jaar ben ik nu woonachtig in Eindhoven, op Strijp-S, waar ik uiteraard ook het vak van pianostemmer uitoefen.

Ik heb er bewust voor gekozen om als onafhankelijke pianostemmer werkzaam te zijn, waardoor ik niet gebonden ben aan een pianowinkel. Dit geeft mij de vrijheid om altijd een eerlijk advies te kunnen geven over de staat van een piano of vleugel.

Omdat ik fulltime werk als pianostemmer is mijn werkgebied niet enkel beperkt tot Eindhoven, maar kom ik ook bijvoorbeeld in Nuenen, Son en Breugel, Best, Geldrop, Waalre en Valkenswaard.

Dankzij een relatief grote klantenkring kan ik in heel Noord-Brabant en Zuid Holland werken met een vast tarief voor zowel het pianostemmen, als uitvoeren van taxaties en aankoopkeuringen aan piano’s en vleugel.

Pianostemmen in Eindhoven en omgeving: het werkgebied


Mijn werkgebied bestrijkt geheel Noord-Brabant. Hier valt dus naast Eindhoven ook bijvoorbeeld Helmond, Deurne, Gemert, Sint Oedenrode, Veghel, Best, Geldrop, Nuenen, Waalre, Son en Breugel en Valkenswaard.

Ook heb ik klanten in bijvoorbeeld Oirschot en Tilburg.

Kunst, cultuur en muzieklessen in Eindhoven


Avondje uit? Er worden regelmatig concerten gegeven in het Muziekgebouw Eindhoven, waaronder ook regelmatig piano concerten.

Op zoek naar pianoles? Kies dan voor een prive docent of bijvoorbeeld een “algemene” muziekschool waar uiteraard ook pianoles wordt gegeven, zoals het CKE in Eindhoven.